Om oss

Vi skapar eleganta och professionella CV för alla

Om CVmaker

Många upplever svårigheter när de ska skapa sitt första CV. Just därför så skapade vi CVmaker för att kunna hjälpa just dig att skapa ett professionellt och elegant CV som kommer säkerligen lyfta dig från mängden och öka dina chanser att rå hem den eftertraktade tjänsten. Vår intuitiva guide låter dig skapa ett CV på mindre än 10 minuter genom att vägleda dig steg för steg genom hela uppbyggnadsprocessen.

Vi samarbetar med välrenommerade rekryterare som hjälper oss att planera och skapa våra CV mallar. Dessa mallar integrerar vi sedan i vår CVmaker vilket I sin tur gör ditt CV skapande till en ren och skör glädje. Du kan exempelvis genom några klick ändra färger, teckensnitt, format och mycket mer utan att behöva oroa dig för slutresultatet. Verktyget ger dig möjligheten att skapa och ladda ner ett professionellt CV inom endast några minuter.

Vi Ökar i Popularitet!

Hittills har mer än 100 000 människor upptäckt och framgångsrikt använt vårt verktyg för att skapa en elegant och professionellt CV.  En stor majoritet av våra användare arbetar idag på några av de största företagen i Sverige tack vare våra enastående CV mallar.

Kundtjänst

Om du önskar komma I kontakt med oss vänligen skicka ett e-postmeddelande till support@cvmaker.se, eller kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Företagsinformatio

CVmaker BV
Piet Heinkade 221
1019 HM Amsterdam
Nederländerna

Mer än 112 872 användare har redan skapat deras CV

Med vår CV-skapare så kan du snabbt och enkelt skapa ett distinkt och professionellt CV inom endast 15 minuter.

Skapa ditt CV

Du har 65% chans att få ett jobb.