CV exempel

Öka dina chanser att hitta ett jobb och skapa ditt CV med en av våra professionellt utformade CV-mallar. Vill du veta hur dessa mallar kan fungera för dig? Scrolla ner och kolla in de olika cv-exemplen vi har gjort för att inspirera dig.

Skapa ditt CV

Du har 65% chans att få ett jobb.

 • Auckland

  Kostandsfri CV Exempel
 • Edinburgh

  Kostandsfri CV Exempel
 • Princeton

  Kostandsfri CV Exempel
 • Otago

  Kostandsfri CV Exempel
 • Berkeley

  Kostandsfri CV Exempel
 • Harvard

  Kostandsfri CV Exempel
 • Standford

  Kostandsfri CV Exempel
 • Cambridge

  Kostandsfri CV Exempel
 • Oxford

  Kostandsfri CV Exempel
 • Helt anpassningsbara och snygga CV-mallar

  Alla mallar som vi erbjuder på CVmaker kan anpassas helt efter eget tycke och smak. Du har möjlighet att ändra mallens utseende och ordna de olika sektionerna på ett sätt som du tycker presenterar dig bäst för din potentiella blivande arbetsgivare. Om du exempelvis önskar placera dina tidigare kurser eller färdigheter högre upp på ditt CV så kan du göra det ganska enkelt. Din CV-mall kan användas både med eller utan profilbild. Beroende på vad du väljer kommer ditt CV att justeras helt efter dina egna önskemål. Alla våra mallar kan också användas i kombination med olika färger. Vi rekommenderar att du skräddarsyr ditt CV utefter den specifika tjänsten för att på så sätt öka dina chanser att få komma på en arbetsintervju.

  Skapa ditt CV

  CV exempel – Ekonom söker Revisor tjänst – Auckland mall

  cv exempel Systemutvecklare

  Ladda ner denna cv mall - Systemutvecklare söker tjänst

  Jenny berättar direkt att hon har en ekonomexamen och att hon endast haft arbeten som har med hennes utbildning att göra. Detta är bra eftersom tjänsten hon söker är likvärdig både det hon studerat till och även det hon arbetat med sedan examen. Det är precis detta som borde göra att hon blir kallad till en intervju.

  Trots att hon endast arbetat fyra år ger hennes intresse för att arbeta ideellt med bokföring och redovisning en ordentlig skjuts i rätt riktning.

  Skapa ditt CV

  CV exempel – Informationschef – Cambridge mall

  cv exempel Informationschef

  Ladda ner denna cv mall - Informationschef söker tjänst

  Mikael är nyexaminerad och fokuserar därför mest på sin utbildning och det han lärt sig. Han har också listat erfarenheten han har av arbetet han söker genom att noggrant beskriva vad han gjort under sina relativt korta anställningar. 

  Han beskriver även sina kompetenser ingående och eftersom han inte har mycket erfarenhet utan till stor del måste förlita sig på sin utbildning. Detta gör att han förhoppningsvis sticker ut bland de andra sökande.

  Skapa ditt CV

  CV exempel – Butiksbiträde – Cambridge mall

  CV exempel – Butiksbiträde

  Ladda ner denna cv exempel - Butiksbiträde

  Karin visar att hon hela tiden bytt upp sig när det gäller tjänster. Från säljare till assisterande butikschef och är nu ute efter en tjänst som butikschef där hon kan få ha sin egen butik.

  Hennes gymnasieutbildning inom handel och administration räcker gott och väl eftersom man inom butik oftast klättrar genom att visa sina färdigheter, något hon bevisat genom att hela tiden ha klättrat på karriärstegen.  

  Klicka här för att läsa mer om hur du skriver ett CV som Butiksbiträde >>

  Skapa ditt CV

  CV exempel – Marknadsföring – Cambridge mall

  CV exempel – Marknadsföring

  Ladda ner denna cv exempel - Marknadsföring

  Johan söker en annan tjänst inom marknadsföring men han specificerar inte exakt vad han är ute efter. Det lämnar många dörrar öppna. Hans femåriga utbildning gör att han sticker ut från mängden trots att han inte har speciellt mycket arbetslivserfarenhet.

  Han har även jobbat på en stor marknadsföringsfirma och även detta gör honom attraktiv på arbetsmarknaden.

  Klicka här för att läsa mer om hur du skriver ett CV som Marknadsföring >>

  Skapa ditt CV

  CV exempel – Lärare – Harvard mall

  CV exempel – Lärare

  Ladda ner denna cv exempel - Lärare

  Jenny vill ha en ny tjänst som lärare i fysiska ämnen. Hon passar också på att nämna att hon söker efter en tjänst där hon kan jobba med barn som har speciella behov. Just detta är väldigt bra och gör att hon sticker ut från mängden. Hon nämner även vilka kurser hon deltagit i när det kommer till just de fysiska ämnena som hon vill undervisa i. 

  Jenny nämner även sin lärarutbildning vilket är meriterande eftersom det krävs en licens för att bli en behörig lärare. Hon har även varit på samma arbetsplats sedan hon gick ut skolan och detta visar att hon är lojal och ingen som hoppar runt. Den enda anledningen till att hon söker en ny tjänst är att hon vill jobba med barn med speciella behov.

  Klicka här för att läsa mer om hur du skriver ett CV som lärare >>

  Skapa ditt CV

  CV exempel – Universitetsutbildad söker Assistenttjänst – Oxford mall

  CV exempel – Universitetsutbildad söker Assistenttjänst

  Ladda ner denna cv mall - Systemutvecklare söker tjänst

  ovanstående cv, så söker Anna en assistenttjänst. Hon har sedan tidigare en relevant universitetsexamen samtidigt som hon längtar efter att börja bygga sin karriär. Hon har sedan tidigare haft flera relevanta roller där hon varit både assistent men även administrationschef vid hennes tidigare anställningar. Hon bör således ligga i framkant när det gäller den listade vakansen och ha en bra chans att ro det hela i hamn. För att stärka sitt CV så nämner Anna även sina olika språkkunskaper eftersom tjänsten kräver goda kunskaper i ett flertal språk. 

  Skapa ditt CV

  CV exempel – Systemutvecklare söker tjänst – Otago mall

  cv exempel Systemutvecklare

  Ladda ner denna cv mall - Systemutvecklare söker tjänst

  Malin söker arbete som systemutvecklare och visar tydligt att hon både har en adekvat utbildning inom området, samt att hon även har relevant arbetslivserfarenhet. 

  Hon beskriver även sina kompetenser ingående och eftersom han inte har mycket erfarenhet utan till stor del måste förlita sig på sin utbildning. Detta gör att han förhoppningsvis sticker ut bland de andra sökande.

  Skapa ditt CV

  CV exempel – Assistant – Edinburgh mall

  CV exempel – Assistant

  Ladda ner denna cv mall - assistant

  Peter väljer att berätta om sin utbildning tidigt trots att han har en gedigen erfarenhet av arbetet som tjänsten som han söker kräver. Det är hans utbildning som gör att han kan sticka ut mot andra sökande med samma arbetslivserfarenheter. Utöver det har han stannat på samma arbete i många år vilket visar att han är lojal mot företaget men ändå söker nya utmaningar. . 

  Skapa ditt CV

  CV exempel – Kundtjänst - Edinburgh mall

  Exempel på CV

  Ladda ner detta exempel på CV för kundtjänst som PDF

  David visar i sina angivna arbeten att han, istället för att studera, har arbetat sig upp till den position han har nu. Han har gått från praktikant till gruppledare inom kundtjänst vilket visar på att han arbetar hårt och är omtyckt av företagen han arbetat på.

  David har också valt att lägga till kompetenser som inte alla har med, exempelvis mjuka kompetenser såsom självkontroll och tålamod. Detta gör säkerligen att han sticker ut från mängden.

  Skapa ditt CV

  Hur väljer man den bästa CV-mallen?

  Så många människor, så många smaker. Det gäller såklart även valet av din CV-mall. Det beror också på vilken information du ska kunna ha med på ditt CV. I vårt breda utbud av CV-mallar hittar du en lämplig mall för varje situation. Tack vare vår enkla CVmaker-app kan alla mallar anpassas efter dina personliga behov och preferenser. På så sätt kan du lägga till och ordna delar som du tycker passar, utan att utformningen av den valda mallen påverkas.

  Välj den bästa CV-mallen utifrån din personliga situation och ta hänsyn till:

  • Kulturen i den organisation du söker till
  • Hur du bäst uttrycker din personlighet och erfarenhet
  • Viktiga delar som bör sticka ut
  • Lätt att läsa och skanna
  • Utrymme för optimal presentation av dig som kandidat

  Vilka är fördelarna med våra mallar?

  Naturligtvis kan du också använda ett ordbehandlingsprogram som Word. Många CV-mallar finns online för detta. Den som börjar jobba med detta får snart reda på att mallarna fungerar bra om du vill formatera ditt CV exakt som originalmallen. Men om du vill lägga till andra delar, visa information i en annan ordning eller helt enkelt ge mer förklaring till en viss del, kan arbetet med en ordbehandlare snabbt leda till mycket frustration. Även om du vill anpassa ditt CV till ansökan så är det en piece of cake med CVMakers professionella mallar.

template-image

Mer än 112 872 användare har redan skapat deras CV

Med vår CV-skapare så kan du snabbt och enkelt skapa ett distinkt och professionellt CV inom endast 15 minuter.

Skapa ditt CV

Du har 65% chans att få ett jobb.