Sparas mina dokument även om jag avslutar min prenumeration?

Dina dokument kommer att lagras säkert i vår databas, så om du bestämmer dig för att avsluta din prenumeration kommer dina filer fortfarande att sparas. Om du någonsin behöver uppdatera ditt CV i framtiden kan du enkelt logga in och återaktivera din prenumeration för att få tillgång till dina dokument.

Observera att om du begär att vi ska radera all din data kommer vi att ta bort den från vårt system och därmed förlora åtkomsten till dina dokument.