FAQ

Har du några frågor? Se svaren nedan på de vanligaste frågorna. Vänligen kontakta oss om du inte hittar svar på just dina funderingar.

 • Kan jag ladda upp en profilbild till min CV?

  I den första steget av CV skapandet så har du möjligheten att under sektionen “Personliga Detaljer” lägga till ett foto till just ditt CV. Du behöver bara klicka på foto ikonen bredvid postfältet för att få upp själva dialogrutan som sedan låter dig ladda upp, redigera och slutligen ladda upp fotot.

 • Är mitt CV tillgängligt för nedladdning i Microsoft Word?

  På grund av den detaljerade komplexiteten i våra unika mallar så är det förnärvarande ej möjligt att ladda ner ditt CV i ett format som stöds av Microsoft Word. Du behöver dock inte spilla tid över att fundera över hur du ska editera ditt CV vid ett senare tillfälle eftersom du har möjligheten att alltid komma åt den samt göra nödvändiga justeringar genom ditt personliga konto hos CVmaker.

 • Kan jag redigera mitt CV efteråt?

  När du har laddat ner ditt CV så kommer du att automatiskt få ett e-postmeddelande som innehåller dina unika inloggningsuppgifter hos CVmaker. Dessa behöver du kunna ha tillhands när du önskar göra förändringar i ditt CV.

 • Kan jag sortera de olika objekten i mitt CV?

  Du har möjligheten att sortera de olika objekten i ditt CV genom att använda dig av pilarna bredvid det relevanta objektet. De tillagda artiklarna i en komponent kan även med enkelhet sorteras separat genom att trycka på en de tre tillgängliga staplarna bredvid objektet och sedan långsamt dra objektet till den önskade positionen.

 • Går det att sortera mina objekt i kronologisk ordning?

  Dina CV objekt går ej förnärvarande att sortera automatiskt i kronologisk ordning. Om du önskar att dina objekt ska sorteras i kronologisk ordning så behöver du klicka på en av de 3 tillgängliga punkterna bredvid objektet och sedan välja alternativet "sortera kronologiskt". Objekten kommer då att sorteras på det valda sättet.

 • Kan jag placera en del av CV innehåller på nästa sida (i PDF)?

  Detta går att uppnå och kan göras tämligen enkelt i vår CVmaker genom att applicera en av dessa två tillvägagångssätt:

  1. Du kan välja att placera hela sektionen (till exempel 'Utbildning och kvalifikationer') på nästkommande sida genom att trycka på de 3 punkterna bredvid den sektion du önskar flytta och välja sedan "på nästa sida (PDF)". Som ett resultat av detta så kommer hela den delen att placeras på nästa sida.
  2. I beskrivningen av föregående sektion så har du möjligheten att trycka på Enter-knappen flera gånger i vår textredigerare vilket ger dig möjligheten att justera övergången till nästa sida mer preciserat.
 • Kan jag dölja ett objekt på mitt CV?

  Du kan enkelt dölja ett visst objekt på ditt CV genom att klicka på en av de 3 punkterna som du hittar bredvid objektet du önskar dölja. Du klickar bara på "Dölj komponent" och det valda objektet kommer således ej att längre vara synligt på ditt CV. När du önskar visa det dolda objektet igen så behöver du välja den från valfältet som du hittar längst ner i steg 2 I vår CVmaker

 • Kostar det pengar att använda CVmaker.se?

  Du kan prova CVmaker  tjänsten och premium funktioner 14 dagar för 19 kr. Efter provperioden på 14 dagar förnyas och faktureras ditt konto automatiskt varje månad för 329 kr. Samtidigt som du har premium tillgång, kan du kontinuerligt  redigera och ladda ner dina CV, skapa obegränsad matchande följebrev,  använda programmet e-postverktyget och använda premium jobbet search och matchande  system. Prenumerationen för ditt konto förnyas automatiskt varje månad tills du avbryter. Du kan avsluta ditt konto mycket enkelt när som helst.

  Det pris som anges på vår hemsida inkluderar moms.

 • Hur säger jag upp mitt CVmaker.se konto och min prenumeration?

  Har du hittat ett bra jobb och vill du säga upp din prenumeration? Du kan avsluta prenumerationen mycket enkelt på något av följande sätt:

  Konto Logga in på ditt konto och gå till "Mittkonto". Bläddra ned till sidans nederkant och dra prenumerationsbilden  till "Ja", och tryck på knappen "Avbryt konto". Din prenumeration avbryts nu automatiskt, du kommer att receihar en bekräftelse via e-post för uppsägning.

  Avbryt prenumerationssidan Gå till vår kontaktsida  och klicka på knappen Avbryt prenumeration. Du kan nu avbryta din prenumeration automatiskt utan att logga in på vårtkonto. Du kommer att få en bekräftelse via e-post om avbokning.

  Kontakta vår helpdesk Du kan också avbryta din prenumeration genom att kontakta vår helpdesk. För mer information hur du når oss, besök vår kontaktsida.

 • Kan jag ladda ner mitt CV på ett annat språk (t.ex. franska)?

  Förtillfället så har vi endast möjlighet att erbjuda franska och engelska som förvalda språk.

 • Vad exakt är CV-byggservicen?

  I vissa situationer kan det vara bra att ha ditt CV byggt,  omskrivet  eller optimerat av en professionell. Om någon av de situationer nedan är bekant för dig, då kan du dra nytta av vårtjänst:

  - Har du ett hektiskt jobb som tar upp det mesta av din tid, vilket ger dig ingen tid att skapa ditt CV?

  - Är ditt CV obefintlig, eller kämpar du för att ta reda på exakt vilken information som bör nämnas på det?

  - Funderar du på en CV-switch, som kräver att ditt CV byggs annorlunda?

  - Har du varit arbetsfri ett tag och därför har en tom period inom ditt nuvarande CV som requires förklara?

  - Är ditt CV väldigt omodernt eller gammaldags?

  - Är din CV mosse-standard och oklart, inte locka tillräckligt med uppmärksamhet?

  - Behöver ditt CV ordna om, till exempel av relevans?

  • Kräver ditt CV grammatisk redigering och omskrivning för att göra det mer kraftfullt och catchy?

  Du hittar mer information på CV Building Page.

 • Kan jag också skapa ett personligt brev?

  Om du har ett aktivt CVmaker.uk konto kan du också skapa obegränsade (matchande) följebrev. Logga in på ditt CVmaker-konto  och klicka på "Följebrev" i menyn för att starta.

Mer än 112 872 användare har redan skapat deras CV

Med vår CV-skapare så kan du snabbt och enkelt skapa ett distinkt och professionellt CV inom endast 15 minuter.

Skapa ditt CV

Du har 65% chans att få ett jobb.