Hur använder jag mig av samt avbryter CV-maker tjänsten?

CVmaker.se är en unik och innovativ tjänst för arbetssökande. Via vår skräddarsydda webbapplikation så kan du enkelt skapa, redigera och spara ditt egna online-cv. För det andra så kan du även enkelt skapa personliga brev i en unik stil som matchar ditt nuvarande cv. Från ditt personliga konto kan du söka tjänster genom att skicka ditt nyskapade curriculum vitae tillsammans med det personliga brevet. Genom att nyttja vår tjänst så kan du också övervaka vilka arbetsgivare som har öppnat din ansökan. På detta sätt så kan du enklare organisera och hantera dina jobbansökningar.

cvmaker.se konto

Efter att du har loggat in på ditt personliga konto så kommer du att se du följande flikar;      

  • CV; här kan du enkelt skapa, redigera och ladda ner dina CV.
  • Personligt brev; här kan du skapa, redigera och ladda ner dina personliga brev.
  • Ansöka; här kan du söka lediga tjänster med dina cv och personliga brev som du skapat tidigare. Du kan också övervaka huruvida din ansökan öppnats eller ej.
  • Jobb; här kan du snabbt och enkelt ansöka om lediga tjänster.
  • Konto; här kan du redigera dina referenser, e-postinställningar samt avbryta eller alternativt återaktivera ditt medlemskap.

Under tiden som du innehar en aktiv medlemskap så kan du använda dig av alla ovannämnda funktioner så mycket du önskar. Den kortaste varaktigheten för ett medlemskap är sju dagar, under vilka du kan skapa oändligt många Cv:n och personliga brev. Efter den första veckan så kommer ditt abonnemang att förnyas automatiskt månadsvis tills du aktivt avbryter medlemskapet. Du har möjlighet att avbryta din prenumeration när du så önskar. Efter den första testperioden så kommer din prenumeration omgående att förnyas på månadsbasis. När du har avbrutit ditt medlemskap så kommer du fortfarande ha möjligheten att använda dig av alla funktioner fram till den senaste faktureringsperioden. Med andra ord, om du avbryter din prenumeration omedelbart efter att du skapat ditt cv så kommer du fortfarande ha tillgång till alla funktionerna under sju dagar under vilka du kan ladda ner ditt curriculum vitae och personliga brev.

Vanliga frågor gällande din prenumeration

Jag har lyckats hitta ett jobb. Hur avbryter jag min prenumeration?

Till att börja med så vill vi säga grattis! Du kan enkelt avbryta din prenumeration genom inställningarna som du hittar på ditt personliga konto. Du kan komma åt dessa genom att först logga in och klicka på "Konto". Scrolla sedan ner till "Ändra ditt medlemskap". Klicka på den röda knappen som indikerar ”Inaktivering av ditt konto". Sedan så är det bara att invänta nästa faktureringsperiod då ditt abonnemang avslutas per automatik.

cvmaker.se deaktivera konto


Ändra ditt medlemskap

Ditt medlemskap kommer automatiskt att förnyas varje månad till en kostnad av 200 kr per månad, som vi drar från samma konto som den initiala betalningen drogs ifrån. När du avbryter ditt medlemskap så kommer alla funktioner att avaktiveras på den sista dagen av din nuvarande medlemskaps-period.

Jag ser inte den röda knappen. Hur kommer det sig?

Förmodligen ser du en blå knapp med texten "Aktivera konto". Detta innebär att du redan har avslutat ditt nuvarande medlemskap. Om du är osäker så är du välkommen att ta kontakt med oss!

Vad händer när jag valt att inaktivera mitt konto?

Ditt konto kommer att fungera även fortsättningsvis, men alla kontodragningar kommer självfallet att pausas. Vi kommer att spara all din information inklusive skapade Cvn och personliga brev på våra säkra servrar. Du kan välja att återigen aktiverat din prenumeration om du skulle behöva det. Om du önskar att permanent radera ditt konto inklusive all information från våra servrar så behöver du skicka in din förfrågan till support@cvmaker.se så tar vi hand om det åt dig!

Finns det en uppsägningsperiod? När kan jag säga upp min prenumeration?

Du kan välja att säga upp ditt medlemskap när du så önskar. Om du säger upp medlemskapet under testperioden så betalar du endast för den första veckan. Efter att den första veckan fortlöpt så kommer din prenumeration att förnyas automatiskt i slutet av månaden innan du väljer att säga upp den. Du kommer alltid att har tillgång till alla de tjänster som plattformen tillhandahåller fram till slutdatumet. Med andra ord att är det så att du avbryter ditt medlemskap så kan du fortfarande använda alla våra tjänster under testperioden.

Jag skulle endast vilja skapa ett cv. Är det möjligt?

Självklart kan du göra det! Även om vi rekommenderar dig att skräddarsy och anpassa ditt cv för att kunna matcha den relevanta tjänsten så kan du också välja att endast skapa ett enda cv. Se till att inaktivera kontot direkt efter att du skapat ditt cv. Som vi nämnt tidigare så kan du fortfarande använda alla funktioner under testperioden eftersom du redan har betalat för att använda dig av tjänsten.

Mer än 112 872 användare har redan skapat deras CV

Med vår CV-skapare så kan du snabbt och enkelt skapa ett distinkt och professionellt CV inom endast 15 minuter.

Skapa ditt CV

Du har 65% chans att få ett jobb.